Forum

522 Arsenal Tröja M...
 
Avisos
Vaciar todo
Perfil del Foro
522 Arsenal Tröja Melode
522 Arsenal Tröja Melode
Grupo: Registrado
Registrado: 2021-11-06
Nuevo Miembro

Sobre mí

905 manchester united tröja barn Brande

 

 

En flytt till Napoli skulle innebära en återkomst till Italien för Anderson, som är insatt i Serie A efter att ha tillbringat fem år i Lazio.
atletico madrid tröja Hammarna är också välfyllda på anfallande mittfält, med Andriy Yarmalenko, Michaeil Antonio, Roberto Snodgrass, Manuel Lanzini och januari som köper Jarrod Bowen som alla tävlar om platserna.
maglie calcio a poco prezzo

 

 

Lozano anslöt sig endast till Napoli under sommaren och tecknade ett femårskontrakt, men förväntas flyttas vidare i nästa transferfönster efter att inte ha imponerat.
liverpool tröja Mexikanen har bara gjort tre mål den här säsongen, och varken manager Gennaro Gattuso eller tidigare chefen Carlo Ancelotti har sett en avkastning på investeringen på 38 miljoner euro.

 

 

Lozano som ingår i en affär kan innebära dåliga nyheter för Everton, som har tittat på kantspelaren som en potentiell värvning i sommar. Anderson, som värderas till cirka 42 miljoner pund, anlände till West Ham 2018 och har gjort 11 mål på 64 matcher för klubben.
Napoli överväger att erbjuda Hirving Lozano som en del av en affär för West Ham Uniteds Felipe Anderson, enligt italienska tidningen Cronache di Napoli.

 

 

Chefen David Moyes kan vara villig att låta honom gå för att finansiera ett antal nya värvningar för att se över truppen.
Anderson imponerade i sin första Premier League -kampanj, men har inte lyckats återta den formen den här säsongen.

 

 

 

 

###

 

 

AshtonDuC barcelona trøje NoeliaSte

Ubicación

Ocupación

atletico madrid tröja
Redes Sociales
Actividad del Usuario
0
Mensajes del Foro
0
Temas
0
Preguntas
0
Respuestas
0
Preguntas Comentarios
0
Me gusta
0
Me gustas Recibidos
0/10
Nivel
0
Artículos del Blog
0
Comentarios del Blog
Compartir: